Stress Detox Challenge

Hoe gaaf zou het zijn wanneer jij jouw stress makkelijk kan loslaten uit jouw lichaam. Dat je makkelijk diep kan ontspannen, zonder veel tijd en geld kwijt te zijn?

Ik begeleid je in 5 avonden van 14 t/m 18 januari naar dit resultaat. Zodat jij kan gaan genieten van jouw leven en geen last meer hoeft te hebben van een tekort aan energie, slaap, focus en ontspanning.

Wat?

JE ONTVANGT:

  • Per avond een Stress Detox oefening
  • Een duidelijk werkboek waarin je alles op je gemak nog eens kunt nalezen
  • Een besloten Facebookgroep waar ik jullie feedback en nog meer tips geef
  • Live video’s met tips & tools
  • Je maakt kans op super prijzen

Resultaat?

NA DEZE GRATIS CHALLENGE:

  • Weet je de mythes en feiten rondom stress
  • Weet jij waarom sommige mensen gevoeliger zijn voor stress
  • Weet je wat voor stress type jij bent
  • Kan je met simpele oefeningen jouw stress loslaten vanuit je lichaam

Hester Appelman

Na zelf een burn-out te hebben ervaren, voldeed alles wat ik wist als psycholoog niet meer. Ik móest toen wel leren beter om te gaan met stress. Inmiddels heb ik niet alleen mijzelf, maar ook vele vrouwen met succes mogen helpen. Ik word enorm blij als ik zie welke mooie resultaten, zoals meer vertrouwen en ontspanning, zij behalen met mijn begeleiding!

Ik ben diep onder de indruk van het effect van haar oefeningen; simpel (lijkt het) en heel effectief om stress los te laten. De begeleiding van Hester vind ik fantastisch en levendig. Ze is duidelijk, observeert goed en met lichtheid en humor deelt ze haar kennis en ervaring.

Marion Werger

Nu al 2 keer bij Hester geweest na mijn bevalling en het helpt me iedere keer weer zo om spanning en stress los te laten en mijn lijf weer te voelen. Hester begeleid het met zoveel liefde, kennis en respect daar voel ik me volledig veilig en gedragen. Echt een aanrader voor iedereen.

Kathelijne van Beek

Met yoga en mindfulness kan ik mijn spanning, cq stress, tot 90% loslaten. Met de oefeningen van Hester lukt het me om ook die laatste 10% los te laten en tot de kern te komen van het herstellen van stress en mijn trauma’s. Ik ervaar daardoor veel meer ruimte in mijn lichaam en geest. Ik sta steviger en met meer vrijheid.

Nelleke Smetsers

Bij Hester heb ik veel geleerd over hoe mijn hoofd en lichaam kunnen samenwerken. Ik had altijd veel last van spierspanningen. Door middel van de oefeningen heb ik geleerd om in contact te komen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kan spanningen los laten en hierdoor meer genieten. De uitleg en begeleiding van Hester heb ik als erg prettig ervaren. Dit door haar warme persoonlijkheid.

Laura Suijk

Stress Detox Challenge

Meld je hier aan!

Vul je naam en e-mailadres in om je aan te melden voor de challenge.

Je ontvangt per mail een bevestiging met verdere info. Check s.v.p. je spaminbox wanneer je binnen 1 dag geen bevestiging hebt ontvangen.